Automowers

Wij hebben verschillende automowers van diverse merken te koop, hieronder lichten wij er één uit. 


HUSQVARNA 315 AUTOMOWER TOT 1500M²

Efficiënte robotmaaier. Met slimme technologie om door nauwe doorgangen te navigeren en persoonlijke instellingen voor de maaitijden. Deze geavanceerde maaier die automatisch oplaadt en maait, geschikt voor gazons tot 1500 m². Als de accu (Li-Ion) opgeladen moet worden, keert de maaier terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen verder met maaien.

Omdat het gras frequent gemaaid wordt, is het maairesultaat uitstekend. Past de maaitijd aan op de groei van het gras, dus wanneer het gras snel groeit zal de automower vaker maaien, en als het gras minder groeit minder vaak.

€ 1999,00 incl.BTW

Met de juiste instellingen kan de maaier een eersteklas klus klaren, zelfs op gazons met complexe vormen en heuvels tot 40% 22 °)

Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Automower zeer rustig en disccreet wanneer u wilt.

De automatische doorgangsdetectie helpt bij het passeren van smalle doorgangen, terwijl de weertimer de werkzaamheden automatisch aanpast aan de variërende groeiperioden van het seizoen.  Geschikt voor algemeen voorkomende hellingen.

Vraag vrijblijvend advies aan voor een juiste keuze van een automower. Wij kunnen deze voor u installeren en de automower uitlezen.