Gazonmaaiers Husqvarna met opvang

Home> Grasmaaiers> Gazonmaaiers met opvang


Husqvarna lc141li gazonmaaier ex accu

Deze Husqvarna LC141Li accu gazonmaaier is ideaal voor huiseigenaren of voor het trimmen van complexe gebieden, kan deze zorgeloze accu maaier middelgrote tuin snel en stil maaien in een enkele lading. De maaier is gemakkelijk te manoeuvreren vanwege de lichtgewicht en compact maaidek en ergonomische handgreep maakt het eenvoudig om zelfs hele kleine plaatsen te sturen.
Compatibel met alle Husqvarna BLi-Accu's
.
Kijk bij accu en laders voor meer info
€ 479,00
incl.BTW


HUSQVARNA LC140 GAZONMAAIER 40CM MAAIBEEDTE

Gemakkelijk te gebruiken gazonmaaier van Husqvarna, deze LC140 van 40cm is een perfecte prijs kwalitiet verhouding! De LC140 is speciaal gemaakt voor kleinere gazons. Het maaideck is gemaakt van hoogwaardigstaal, en heeft een centrale hoogte instelling met gelagerde wielen! Met zijn 50 liter opvangzag kunt u het hele gazon maaien zonder te legen!

5 Jaar garantie wanneer u deze elk jaar bij een Husqvarna Dealer laat onderhouden. *Letop: deze machine heeft geen aandrijving!
€ 339,01 incl.BTW


HUSQVARNA LC140S GAZONMAAIER 40CM MAAIBEEDTE MET AANDRIJVING

Gemakkelijk te gebruiken gazonmaaier van Husqvarna, deze LC140S van 40cm is een perfecte prijs kwalitiet verhouding! De LC140S is speciaal gemaakt voor kleinere gazons, wel heeft deze maaier aandrijving aanboord. Wanneer u de hendel in knijpt gaat de machine van zelf vooruit!
Het maaideck is gemaakt van hoogwaardigstaal, en heeft een centrale hoogte instelling met gelagerde wielen! Met zijn 50 liter opvangzag kunt u het hele gazon maaien zonder te legen!

5 Jaar garantie wanneer u deze elk jaar bij een Husqvarna Dealer laat onderhouden.
€ 389,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC247 GAZONMAAIER 47CM

Deze grasmaaier van Husqvarna heeft een zeer goede motor van Briggs & Stratton. De motor heeft een vermogen van maarliefst 4,5 PK. Deze machine werkt op benzine en heeft een tankinhoud van 0,8 liter. Deze machine moet u zelf duwen. Het geluidsniveau van deze machine is 96 decibel.
De maaibreedte van deze machine is maarliefts 47 centimeter. De maaihoogte van deze maaier is minimaal 20mm en maximaal 75mm, deze is dus geschikt voor veel diverse lengten van het gras. De maaihoogte is centraal instelbaar. De handgreep is makkelijk op hoogte en stand instelbaar. Deze machine start doormiddel van een start koord.
De opvangbak van deze maaier heeft een inhoud van maarliefst 55 liter, u kunt dus lang doormaaien zonder de bak te moeten legen. Optioneel mulchkit.

€ 459,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC247SP GAZONMAAIER 47CM MET AANDRIJVING

Deze grasmaaier van Husqvarna heeft een zeer goede motor van Briggs & Stratton. De motor heeft een vermogen van maarliefst 4,5 PK. Deze machine werkt op benzine en heeft een tankinhoud van 0,8 liter. Deze machine beschikt over achteraandrijving van ongeveer 4.5 km/u. Het geluidsniveau van deze machine is 96 decibel.
De maaibreedte van deze machine is maarliefts 47 centimeter. De maaihoogte van deze maaier is minimaal 20mm en maximaal 75mm, deze is dus geschikt voor veel diverse lengten van het gras. De maaihoogte is centraal instelbaar. De handgreep is makkelijk op hoogte en stand instelbaar. Deze machine start doormiddel van een start koord.
De opvangbak van deze maaier heeft een inhoud van maarliefst 55 liter, u kunt dus lang doormaaien zonder de bak te moeten legen. Optioneel mulchkit.
€ 565,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC146SPE GAZONMAAIER 46CM ELECTRICHE START

Een electrisch startende gazonmaaier met variabele aandrijving van Husqvarna. De machine heeft een robuuste 46cm maaidek, softgrip duwboom, centrale hoogte instelling, gelaagerde wielen & TrioCip.
€ 749,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC348V GAZONMAAIER 48CM 2016

LC 348V is een walk-behind grasmaaier die een fantastisch maairesultaat en gazonuitstraling levert dankzij de AFTech technologie: het maaimes is ontworpen om een opwaartse luchtstroom te creëren tijdens het draaien. Deze luchtstroom tilt het gras op om een gelijkmatig gemaaid gazon te creëren en de luchtstroom transporteert het afgemaaide gras via een trechter naar de grasvangzak. Hierdoor wordt de grasvangzak bijzonder efficiënt gevuld, zodat u deze minder vaak hoeft te legen. LC 348V heeft een duurzaam ontwerp en gaat jaren mee. Voorzien van AutoWalk 2 voor ergonomische en comfortabele snelheidscontrole.
€ 839,00 incl.BTWHusqvarna Gazonmaaier LC 353 V maaibreedte 53 cm

LC 353V is een walk-behind grasmaaier die een fantastisch maairesultaat en gazonuitstraling levert dankzij de AFTech technologie: het maaimes is ontworpen om een opwaartse luchtstroom te creëren tijdens het draaien. Deze luchtstroom tilt het gras op om een gelijkmatig gemaaid gazon te creëren en de luchtstroom transporteert het afgemaaide gras via een trechter naar de grasvangzak. Hierdoor wordt de grasvangzak bijzonder efficiënt gevuld, zodat u deze minder vaak hoeft te legen. LC 353V heeft een duurzaam ontwerp en gaat jaren mee. Voorzien van AutoWalk 2 voor ergonomische en comfortabele snelheidscontrole.
€ 955,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC348VI GAZONMAAIER 48CM ELEKTRISCH START

LC 348VI is een walk-behind grasmaaier die een fantastisch maairesultaat en gazonuitstraling levert dankzij de AFTech technologie: het maaimes is ontworpen om een opwaartse luchtstroom te creëren tijdens het draaien. Deze luchtstroom tilt het gras op om een gelijkmatig gemaaid gazon te creëren en de luchtstroom transporteert het afgemaaide gras via een trechter naar de grasvangzak. Hierdoor wordt de grasvangzak bijzonder efficiënt gevuld, zodat u deze minder vaak hoeft te legen. LC348VI heeft een duurzaam ontwerp en gaat jaren mee. Voorzien van ektrische instant start van B&S, dit is een ''losse'' accu die u op de machine schuift en hier mee kunt u ongeveer 200 keer starten. Is de accu leeg dan kunt hem gewoon met de mee geleverde lader weer op laden. Tevens beschikte de LC348VI over AutoWalk 2 voor ergonomische en comfortabele snelheidscontrole.
€ 955,00 incl.BTWHusqvarna Gazonmaaier LC 356 VB maaibreedte 56 cm Brake

Robuust en zeer efficiënte maaier met opvangzak voor grotere tuinen. Gebouwd op een duurzaam, gelast stalen maaidek en voorzien van een sterke en makkelijk te starten OHC-motor. Gemakkelijk en comfortabel te manoeuvreren dankzij het innovatieve AutoWalk 2 aandrijfsysteem. De LC 356-serie biedt drie maaimethoden waaruit u kunt kiezen. Tevens uitgerust met gebruiksvriendelijke mesremkoppeling, een koppeling die het maaimes stopt, terwijl de motor draait. Een handige functie wanneer u een grindpad oversteekt of de opvangzak wilt legen.
€ 959,00 incl.BTW


HUSQVARNA LC353VI GAZONMAAIER 53CM ELEKTRISCH START

LC 353VI is een walk-behind grasmaaier die een fantastisch maairesultaat en gazonuitstraling levert dankzij de AFTech technologie: het maaimes is ontworpen om een opwaartse luchtstroom te creëren tijdens het draaien. Deze luchtstroom tilt het gras op om een gelijkmatig gemaaid gazon te creëren en de luchtstroom transporteert het afgemaaide gras via een trechter naar de grasvangzak. Hierdoor wordt de grasvangzak bijzonder efficiënt gevuld, zodat u deze minder vaak hoeft te legen. LC353VI heeft een duurzaam ontwerp en gaat jaren mee. Voorzien van ektrische instant start van B&S, dit is een ''losse'' accu die u op de machine schuift en hier mee kunt u ongeveer 200 keer starten. Is de accu leeg dan kunt hem gewoon met de mee geleverde lader weer op laden. Tevens beschikte de LC353VI over AutoWalk 2 voor ergonomische en comfortabele snelheidscontrole.
€ 1075,00 incl.BTW


Husqvarna Gazonmaaier LC 356 AWD maaibreedte 56 cm met 4x4 aandrijving

Robuust en zeer efficiënte maaier met opvangzak met voor de markt uniek All-Wheel Drive prestaties. Uitstekend geschikt voor grotere tuinen met hellingen en delen met langer gras. Door het AWD-systeem kan uitstekend gemaaid worden over heuvels en in delen met greppels. Gebouwd op een duurzaam, gelast stalen maaidek en voorzien van een sterke en makkelijk te starten OHC-motor. Gemakkelijk en comfortabel te manoeuvreren dankzij het innovatieve AutoWalk 2 aandrijfsysteem. De LC 356-serie biedt drie maaimethoden waaruit u kunt kiezen.
€ 1075,00 incl.BTW


Husqvarna Gazonmaaier LC 451S 51CM

Deze lichtgewicht loopmaaier met aandrijving is ideaal voor sportclubs & grote huis / land eigenaren die een compacte oplossing nodig hebben. Deze machine is alleen gebouwd met professionele kwaliteits onderdelen voor langdurig gebruik. Het heeft een tal van features aan boord zo dat deze machine zo goed & comfortabel mogelijke maait.

Voor professioneel gebruik adviseren wij de LC551SP met Kawasaki motor.

Optionele mulchset
€ 1019,00 incl.BTWHusqvarna Gazonmaaier LC551SP 51CM met Kawasaki motor

Deze lichtgewicht loopmaaier met aandrijving is ideaal voor sportclubs & grote huis / land eigenaren & professionals die een compacte oplossing nodig hebben. Deze machine is alleen gebouwd met professionele kwaliteits onderdelen voor langdurig gebruik. Het heeft een tal van features aan boord zo dat deze machine zo goed & comfortabel mogelijke maait.

Voor thuis gebruik adviseren wij de LC451S met B&S motor, deze Kawasaki heeft voor thuis gebruik overkil.

Optionele mulchset:
€ 1179,00  incl.BTW