Motor bosmaaiers


Hobby en incidenteel gebruik

Lichtgewicht bosmaaiers voor incidenteel gebruik zijn perfect geschikt voor huiseigenaars. Eenvoudig te starten met het Smart Start®-starterkoord. De brandstofpomp en de automatisch terugkerende altijd-AAN-stopknop garanderen keer op keer een probleemloze start.


HUSQVARNA 128R

Lichtgewicht bosmaaier, uitstekend geschikt voor huiseigenaren in het het bezit van een tuin. Krachtige en sterke draaddoorvoer. Wordt geleverd met een dubbel draagtuig, semi-automatische trimmerkop en een grasmes.  Cilinderinhoud 28 cm³ en gewicht 5 kg. 
€ 299,00 incl. BTW


HUSQVARNA 129R

Professionals wenden zich tot Husqvarna voor krachtige motoren die zwaar werk verlichten. Met de veelzijdige Husqvarna motorzeis 129R, is deze power nu beschikbaar voor consumenten. 129R wordt geleverd met Combi beschermkap, trimmerkop, grasmes en een loophandgreep voor comfortabel trimmen. Cilinderinhoud 27 cm³ en gewicht 5.4 kg
€ 379,00 incl. BTW 

HUSQVARNA 135R

Veelzijdige bosmaaier, ideaal voor huiseigenaren. De X-Torq ®-motor levert pure kracht en zorgt voor een uitstekend brandstofverbruik. Wordt geleverd met een dubbel draagtuig, eenvoudig monteren van de semi-automatische trimmerkop en het grasmes. Cilinderinhoud  34.6 cm³ en gewicht 6.8 kg.
€ 549,00 incl. BTW


De professionele bosmaaiers zijn uitermate geschikt voor hoveniers en bv boeren.

Husqvarna 525RJX

Efficiënt en makkelijk te gebruiken door zijn D handgreep zodat u geen tuig om hoeft om deze machine te gebruiken. De motorzeis is ook uitgerust met een J handvat waarmee u zowel met draad als met grasmes kunt werken.Gewicht 4.5 kg en 25,4 cm3 cilinderinhoud en 1.1 PK. Laagste trillingsniveau in zijn klasse.

€ 599,00 incl.BTW


Husqvarna 535RXT

Is een nieuwe bosmaaier in de veelzijdige 35 cc klasse. De machine is gemaakt voor zwaar commercieel gebruik. Topklasse prestaties worden geleverd door brute kracht, unieke ergonomie en uitstekende duurzaamheid. Cilinderinhoud 34,6 cm3 en gewicht 6.4 kg, en 2.2 PK.

€879,00 incl.BTW


Husqvarna 545RXT
Professionele bosmaaier met zowel hoge prestaties als sensationele ergonomie en manoeuvreerbaarheid. Geoptimaliseerde schachtlengte en de hoekoverbrenging onder 35 degrees. De X-Torq® motor levert brute kracht en een uitstekend brandsofverbruik. Een zeer laag trillingsniveau dankzij een efficiënte anti-trilling van de motor, aandrijfas en zaag-uitrusting. Gemakkelijk te starten dankzij Smart Start®. Wordt geleverd met het Balance XT harnas. Cilinderinhoud 45.7 cm3 en gewicht 8.5 kg en 29 PK.
€ 1179,00 incl.BTW

Husqvarna 555RXT
Husqvarna 555RXT is een uitzonderlijk krachtige bosmaaier ontwikkeld het full-time werken onder zware omstandigheden. De X-Torq® motor levert brute kracht, snelle acceleratie en een economisch brandstofverbruik. Een lange steel en een hoekoverbrenging op 35 graden vergemakkelijken het werk. Zeer lage trillingen dankzij LowVib®. Wordt geleverd met het Balance XT harnas. Cilinderinhoud 53.3 cm3 en gewicht 9.2 kg en 3.8 PK.
€ 1499,00 incl.BTW