Cramer robotmaaiers

Home> Robotmaaiers> Cramer robotmaaiers


Een Cramer robotmaaier is een zeer complete maaier die u via uw smartphone kunt bedienen en volgen via gps. Zo kunt u zien waar de robotmaaier is en als er een storing is krijgt u daarvan een melding op uw smartphone. Deze robotmaaiers zijn heel makkelijk zelf te installeren, wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen.


Cramer RM800

De RM800 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor kleine tot middelgrote tuinen tot 800 m². Met volledige Bluetooth-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM800 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.


Cramer RM1000

De RM1000 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor middelgrote tuinen tot 1.000 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM1000 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.


Cramer RM1500

De RM1500 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor middelgrote tot grote tuinen tot 1.500 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM1500 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.


Cramer RM2000

De RM2000 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor middelgrote tot grote tuinen tot 2.000 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM2000 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.


Cramer RM2700

De RM2700 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor grote tuinen tot 2.700 m². Met volledige 2G/4G-connectiviteit via de Cramer Connect-app kunt u eenvoudig maaischema's beheren en de status van de robot volgen, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De RM2700 is ontworpen met het oog op veiligheid en beschikt over een geïntegreerde tilsensor die de messen automatisch doet stoppen en een botssensor om obstakels te herkennen.