Husqvarna Automowers

Home> Robotmaaiers> Husqvarna Automowers


Wij kunnen u helpen bij de aanschaf van de juiste automower voor uw gazon. Tevens kunnen wij de automower voor u installeren en onderhouden. Hieronder ziet u slechts een klein deel van de door ons aangeboden automowers van Husqvarna. Wij kunnen, indien leverbaar, alle types automowers van Husqvarna leveren/installeren.

HUSQVARNA 310 MARK II AUTOMOWER <1000M²

Een stevige maaier voor kleine tot middelgrote gazons met vaak voorkomende hindernissen. Uitgerust met GPS navigatie om zeer efficiënt de meest veelzijdige. Geschikt voor gazons tot circa 1000 m2. Kan maaien op hellingen tot maar liefst 40%. Slimme technologie past de maaifrequentie aan de groeisnelheid van het gras aan, maakt "Spot" maaien mogelijk op een beperkt oppervlak met langer gras en leidt de maaier door smalle passages. Via het intuïtieve menu op het grote, gebruiksvriendelijke display kunt u eenvoudig uw persoonlijke maaitijden instellen.

HUSQVARNA 405X AUTOMOWER <600M²

Husqvarna Automower® 405X - een betrouwbaar en krachtig model in de X-line-serie, geschikt voor het kleinere gazon. Hij maait gecompliceerde gazons tot 600 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang. Als lid van onze premium X-line-reeks is hij uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent. Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen . Tevens uitgerust met FOTA (automatische firmware-updates via de ether).

HUSQVARNA 415X AUTOMOWER <1500M² GPS

Husqvarna Automower® 415X - een betrouwbaar en krachtig model in de X-line-serie, geschikt voor het middelgrote gazon. Hij maait gecompliceerde gazons tot 1500 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang. Als lid van onze premium X-line-reeks is hij uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent. Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen . Tevens uitgerust met FOTA (automatische firmware-updates via de ether).

Vraag vrijblijvend advies aan voor een juiste keuze van een automower. Wij kunnen deze voor u installeren en de automower uitlezen.