Motorkettingzagen

Home> Kettingzagen> Husqvarna kettingzagen> Husqvarna motorkettingzagen


Hobby kettingzagen

Deze kettingzagen zijn ideaal voor huiseigenaars, lichtere zaagklussen en hobby activiteiten. Ze starten en werken snel, en beschikken over ingebouwde Husqvarna kenmerken zoals ergonomische vormgeving, handige technologie en een krachtige X-TORQ® motor met lage uitstoot.


HUSQVARNA 120 II KETTINGZAAG - 36CM 1.9PK

HUSQVARNA 120 Mark 2 is ideaal voor klussen als snoeien, lichte zaagwerkzaamheden en hobbymatig gebruik. 

Cilinder inhoud 38.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.4 kW
Zwaardlengte: 36 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg

HUSQVARNA 130 KETTINGZAAG - 36CM 2 PK

Als u op zoek bent naar een kettingzaag om te gebruiken in uw huis en tuin voor de komende jaren, is het de moeite waard om te investeren in een zaagmachine die echt aan het werk is. Een zaag die de naam Husqvarna waardig is. Gemakkelijk te hanteren en kan met gemak brandhout hakken, helpen bij het snoeien en zelfs de vreemde boom neerhalen. 

Cilinder inhoud 38 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Zwaardlengte: 36 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg

HUSQVARNA 135 II KETTINGZAAG - 36CM 2.2PK

Robuuste, betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken zaag met ruime snijprestaties voor huiseigenaren. De perfecte tuin kettingzaag voor incidentele snijtaken zoals het zagen van brandhout en het kappen van kleinere bomen. Start snel en handelt gemakkelijk, en dankzij de op de zijkant gemonteerde kettingspanner is het spannen van de ketting zowel snel als eenvoudig.

Cilinder inhoud 38 cm³
Uitgangsvermogen 1.6 kW
Zwaardlengte: 36 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg

Allround kettingzagen


HUSQVARNA 435 II KETTINGZAAG - 38CM 2.2 PK

Tweede generatie lichtgewicht en efficiënte allround zaag, ideaal voor degene die een kettingzaag zoeken die uitzonderlijk eenvoudig te starten en te bedienen is.
Start gemakkelijk met SmartStart.
Zichtbaar brandstofniveau

Cilinder inhoud 40.9 cm³
Uitgangsvermogen 1.6 kW
Zwaardlengte: 38 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.2 kg

HUSQVARNA 439 KETTINGZAAG - 36CM 2.0 PK

Bijzonder lichte, compacte en handige kettingzaag voor de boeren en veeleisende consumenten die een zaag voor lichtere zaagwerkzaamheden nodig hebben. Smart Start®, brandstofpomp en Auto return stopschakelaar om gemakkelijker te starten

Cilinder inhoud 35.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.92 kg


HUSQVARNA 440 II KETTINGZAAG - 38CM 2.5PK

Tweede generatie lichtgewicht en efficiënte allround zaag, ideaal voor degene die een kettingzaag zoeken die uitzonderlijk eenvoudig te starten en te bedienen is. Geschikt voor hobbymatige velling van gemiddelde bomen tot een doorsnee van 35cm.
Start gemakkelijk met SmartStart.
Zichtbaar brandstofniveau

Cilinder inhoud 40.9 cm³
Uitgangsvermogen 1.8 kW
Zwaardlengte: 38 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.4 kg

HUSQVARNA 445 II KETTINGZAAG - 38CM 2.9 PK

Nieuwe krachtige allround zaag geschikt voor degene die professionele kwaliteiten in een zaag kunnen waarderen. 
Start gemakkelijk met SmartStart.
Zichtbaar brandstofniveau
Verkrijgbaar met TrioBrake.

Cilinder inhoud 45.7 cm³
Uitgangsvermogen 2.1 kW
Zwaardlengte: 38 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.9 kg

HUSQVARNA 450 KETTINGZAAG - 38CM 3.3 PK

Nieuwe krachtige allround zaag speciaal bedoeld voor mensen die professionele specificaties van een motorzaag kunnen waarderen.  Kettingspanner (geen gereedschap nodig!) en een kijkvenster voor benzine peil zorgen ervoor dat de zaag eenvoudig te bedienen is.
Start gemakkelijk met SmartStart.

Cilinder inhoud 50.2 cm³
Uitgangsvermogen 2.4 kW
Zwaardlengte: 38 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.9 kg

HUSQVARNA 455 RANCHER KETTINGZAAG - 45CM 3.5 PK

De 455 series Rancher is een perfecte zaag voor mensen met een tuin en mensen die af en toe een zeer krachtige zaag nodig hebben die voor allerlei zaagklussen inzetbaar is. Het combineert de beste specificaties van de voorganger (Husqvarna 55) met de nieuwste technologien en ergonomie.

Cilinder inhoud 55.5 cm³
Uitgangsvermogen 2.6 kW
Zwaardlengte: 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6 kg

HUSQVARNA 460 KETTINGZAAG - 45CM 3.7 PK

Robuuste allround zaag, ideaal voor veeleisende zaagklussen waarbij meer vermogen en een langer zaagblad nodig zijn. Uitgevoerd met eenX-Torq® motor met een hoog koppel en een breed toerental. De zaagbody is ergonomisch ontworpen hierdoor is de zaag prima en eenvoudig te bedienen. Inclusief Smart Start®, Air Injection, LowVib® en een gecombineerde choke/stop knop.

Cilinder inhoud 60.3 cm³
Uitgangsvermogen 2.7 kW
Aanbevolen zwaardlengte: 33-50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.8 kg


Krachtige, robuuste zagen

Een serie kettingzagen, ontwikkeld voor veeleisend werk door aannemers en landeigenaars. Alle zagen zijn innovatief vormgegeven en bezitten meer dan genoeg vermogen voor efficiënt intensief gebruik

HUSQVARNA 545 II KETTINGZAAG - 38CM

Krachtige, duurzame en gemakkelijk te manoeuvreren kettingzaag van 50cc voor het kappen, snoeien tegengaan van kleine en middelgrote bomen. Het afgeslankte ontwerp en de vele innovatieve functies zorgen voor een efficiënte, betrouwbare en comfortabele bediening.

Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.7 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.3 kg


HUSQVARNA 555 KETTINGZAAG - 38CM 4.2 PK

Husqvarna 555 is ontwikkeld voor veeleisende werkzaamheden door aannemers en grondeigenaren. De zaag heeft een baanbrekend design en is geladen met brute kracht voor een efficiënte werking. 

Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.1 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 60 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.9 kg


HUSQVARNA 365 KETTINGZAAG - 45CM 4.9 PK

De Husqvarna 365 is een zaag voor typisch professioneel gebruik. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele gebruikers die werken in zeer zware omstandigheden. Het lage gewicht en hoge vermogen zijn gecombineerd met een robuuste motor.

Cilinder inhoud 70.7 cm³
Uitgangsvermogen 3.6 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.4 kg


Professionele kettingzagen

Stevige, duurzame en betrouwbare partners met sterke prestaties. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook compact, verrassend licht van gewicht en voorzien van een aantal slimme functies, waardoor u gemakkelijker en doelmatiger kunt werken.

HUSQVARNA 543XP KETTINGZAAG - 33CM 3.0PK

De lichte en effectieve Husqvarna 543 XP is ontwikkeld voor boomverzorgers en vakkundige grondbezitters. Het lage gewicht en de hoge kettingsnelheid leidt tot efficiënte snoeiwerkzaamheden. 

Cilinder inhoud 43.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.5 kg


HUSQVARNA 543XPG KETTINGZAAG - 33CM 3.0PK

De lichte en effectieve Husqvarna 543 XPG is ontwikkeld voor professionele houthakkers en vakkundige grondbezitters. Het lage gewicht en de hoge kettingsnelheid leveren efficiënte snoeiprestaties. Voorzien van een comfortabele handgreepverwarming.

Cilinder inhoud 43.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg


HUSQVARNA 550XP II KETTINGZAAG - 38CM 4.1PK

Krachtige, duurzame en gemakkelijk te manoeuvreren kettingzaag van 50cc met uitstekende prestaties en zaagvermogen. Geschikt voor het vellen, en tegen gaan van kleine en middelgrote bomen en voor uitdagende boomverzorging. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar.

Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 3.0 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.3 kg 


HUSQVARNA 560XP KETTINGZAAG - 38CM 4.8PK

De Husqvarna 560 XP is ontwikkeld voor professionele houthakkers en deskundige grondbezitters. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar. 

Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 60 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.9 kg


HUSQVARNA 562XP KETTINGZAAG - 45CM 4.8PK

De Husqvarna 562 XP is ontwikkeld voor professionele houthakkers, boomverzorgers en deskundige landeigenaren. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening. Met groot luchtfilter en de mogelijkheid voor 28 " zaagbladen. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar. 

Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.1 kg 


HUSQVARNA 572XP KETTINGZAAG - 45CM 5.9PK

Met slechts 6,6 kg met een krachtige 4,3 kW-motor heeft de 572XP® een betere vermogen / gewichtsverhouding dan alle andere Husqvarna-zagen met vergelijkbare verplaatsing en een 12% hoger knipvermogen dan eerdere equivalente modellen. Uitstekende koeling en heavy-duty filtratie zorgen voor uitstekend uithoudingsvermogen en uitstekende prestaties, terwijl een slim ontwerp en eenvoudige bediening de productiviteit hoog houden, zelfs met lange geleidestangen. Met AutoTune ™, Air Injection ™ en lage vibraties is het gebouwd om de hele dag door te leveren. Ook verkrijgbaar met handgreepverwarming.

Cilinder inhoud 70.6 cm³
Uitgangsvermogen 4.3 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.6 kg 


HUSQVARNA 592XP KETTINGZAAG - 60CM 7.6PK

De Husqvarna 592 XP is ontwikkeld voor professionele bosbouw- en boomverzorgers die het beste eisen op het gebied van zware prestaties, betrouwbare werking en uitgebalanceerde manoeuvreerbaarheid. Met AutoTune 3.0 start deze kettingzaag gemakkelijk en loopt hij optimaal onder alle omstandigheden. De krachtige X-Torq-motor in combinatie met de X-Cut C85 / C83-kettingen levert de beste zaagcapaciteit en vermogen-gewicht in zijn klasse. Voorzien van X-Tough™ of X-Tough™ Lightbar, verkrijgbaar van 20" tot 36". Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar. 

Cilinder inhoud 92.7 cm³
Uitgangsvermogen 5.6 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 90 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 7.4 kg 


Kettingzagen voor boomverzorging

Lichtgewicht en krachtige kettingzagen met bovenhandgreep voor het snoeien, vormgeven en vellen van bomen, speciaal ontwikkeld voor professionele bosarbeiders. De lichte en goed uitgebalanceerde zaagbehuizing maakt het werken gemakkelijk, zelfs bij het beklimmen van een boom.HUSQVARNA T435 TOPHENDELZAAG - 30CM 2.0 PK

De nieuwe X-Torq kettingzaag voor de boomverzorging. Een sterke lichtgewicht kettingzaag voor het snoeien van bomen vanaf de grond of vanuit een hoogwerker. Het lage gewicht in combinatie met de goeie balans maakt het gemakkelijk om mee te werken. 

Cilinder inhoud 35.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 35 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.4 kg 


HUSQVARNA T525 TOPHENDELZAAG - 25CM 1.5 PK

Model T425 is een compacte lichtgewicht kettingzaag voor de boomverzorging. Een sterke 2-Takt motor levert veel vermogen en uitstekende zaagprestaties. Uitgerust met een brandstof opvoerpomp voor gemakkelijk starten en de kettingspanner aan de zijkant. 

Cilinder inhoud 27 cm³
Uitgangsvermogen 1.1 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 30 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 2.7 kg 


HUSQVARNA T540XP II TOPHENDEL - 30CM 2.5PK

Husqvarna T540 XP is ontworpen voor het high-end tophandle zaagsegment, gericht op professionele klanten zoals de experts in boomonderhoud, hoveniers, tuinaannemers en nutsdiensten, die uitstekende prestaties nodig hebben in combinatie met de beste ergonomie. 

Cilinder inhoud 37.7 cm³
Uitgangsvermogen 1.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte: max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.9 kg 


Let op! Dit is een deel van ons aanbod Husqvarna kettingzagen. Wij kunnen u alle types nieuwe Husqvarna kettingzagen leveren.