Motorkettingzagen

Home> Kettingzagen> Husqvarna kettingzagen> Husqvarna motorkettingzagen


Hobby kettingzagen

Deze kettingzagen zijn ideaal voor huiseigenaars, lichtere zaagklussen en hobby activiteiten. Ze starten en werken snel, en beschikken over ingebouwde Husqvarna kenmerken zoals ergonomische vormgeving, handige technologie en een krachtige X-TORQ® motor met lage uitstoot.

HUSQVARNA 236

Husqvarna 236 is ideaal voor klussen als snoeien, lichte zaagwerkzaamheden en hobbymatig gebruik. 
Cilinder inhoud 38.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.4 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg

€ 199,00  incl. BTW


HUSQVARNA 135

Nieuwe lichtgewicht en efficiënte kettingzaag, ideaal voor wie op zoek is naar een kettingzaag die buitengewoon makkelijk te starten en te manoeuvreren is.  
Cilinder inhoud 40.9 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.4 kg
€ 249,00  incl. BTW

Krachtige, robuuste zagen

Een serie kettingzagen, ontwikkeld voor veeleisend werk door aannemers en landeigenaars. Alle zagen zijn innovatief vormgegeven en bezitten meer dan genoeg vermogen voor efficiënt intensief gebruik

HUSQVARNA 545

Husqvarna 545 is ontwikkeld voor veeleisende werkzaamheden van aannemers en landeigenaren. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met brute kracht voor een efficiënte werking. 
Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.9 kg

789,00  incl. BTW


HUSQVARNA 555

Husqvarna 555 is ontwikkeld voor veeleisende werkzaamheden door aannemers en grondeigenaren. De zaag heeft een baanbrekend design en is geladen met brute kracht voor een efficiënte werking. 
Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.1 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 61 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.9 kg

€ 915,00  incl. BTW


HUSQVARNA 365 X-Torq

De Husqvarna 365 is een zaag voor typisch professioneel gebruik. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele gebruikers die werken in zeer zware omstandigheden. Het lage gewicht en hoge vermogen zijn gecombineerd met een robuuste motor.
Cilinder inhoud 70.7 cm³
Uitgangsvermogen 3.6 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 71 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.4 kg

€ 839,00  incl. BTW


Professionele kettingzagen

Stevige, duurzame en betrouwbare partners met sterke prestaties. Maar dat niet alleen. Ze zijn ook compact, verrassend licht van gewicht en voorzien van een aantal slimme functies, waardoor u gemakkelijker en doelmatiger kunt werken.

HUSQVARNA 543 XP

De lichte en effectieve Husqvarna 543 XP is ontwikkeld voor boomverzorgers en vakkundige grondbezitters. Het lage gewicht en de hoge kettingsnelheid leidt tot efficiënte snoeiwerkzaamheden. 
Cilinder inhoud 43.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.5 kg

€ 829,00  incl. BTW 


HUSQVARNA 543 XPG

De lichte en effectieve Husqvarna 543 XPG is ontwikkeld voor professionele houthakkers en vakkundige grondbezitters. Het lage gewicht en de hoge kettingsnelheid leveren efficiënte snoeiprestaties. Voorzien van een comfortabele handgreepverwarming.
Cilinder inhoud 43.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.7 kg

€ 885,00  incl. BTW


HUSQVARNA 550 XP

Husqvarna 550 XP ® is ontwikkeld voor boomverzorgers en deskundige grondbezitters. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte en comfortabele bediening.
Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.9 kg 

€ 925,00 incl. BTW


HUSQVARNA 550 XPG

De Husqvarna 550 XPG is ontwikkeld voor boomverzorgers en vakkundige grondbezitters. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening. Voorzien van een comfortabele handgreepverwarming.
Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.1kg
€ 975,00  incl. BTW      


HUSQVARNA 550 XPG TrioBrake

De Husqvarna 550 XPG TrioBrake is ontwikkeld voor professionele houthakkers en vakkundige grondbezitters. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening.  RevBoost™ biedt direct hoge kettingsnelheid voor extra efficiënt snoeien. Voorzien van een comfortabele handgreepverwarming. Uitgerust met TrioBrake.
Cilinder inhoud 50.1 cm³
Uitgangsvermogen 2.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.2 kg
€ 1.025,00  incl. BTW

HUSQVARNA 560 XP

De Husqvarna 560 XP is ontwikkeld voor professionele houthakkers en deskundige grondbezitters. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening. RevBoost ™ biedt directe hoge kettingsnelheid voor extra efficiënt snoeien. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar. 
Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 51 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.9 kg
€ 1.129,00  incl. BTW

HUSQVARNA 562 XP

De Husqvarna 562 XP is ontwikkeld voor professionele houthakkers, boomverzorgers en deskundige landeigenaren. De zaag heeft een baanbrekend design en zit vol met innovatieve oplossingen voor een efficiënte, comfortabele bediening. Met groot luchtfilter en de mogelijkheid voor 28 " zaagbladen. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar.
Cilinder inhoud 59.8 cm³
Uitgangsvermogen 3.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6 kg
€ 1.149,00  incl. BTW

HUSQVARNA 372 XP X-TORQ

Een echte professionele zaag in de grotere middenklasse voor zeer veeleisende toepassingen. Carter en krukas zijn extra heavy-duty en de carburateur heeft trillingsdemping om hoge snelheden en hoge belastingen te verwerken. De zaag combineert een laag gewicht, hoog vermogen en snelle acceleratie met een flexibele bediening. Ook met handgreepverwarming verkrijgbaar.
Cilinder inhoud 70.7 cm³
Uitgangsvermogen 4.1 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.5 kg
€ 1.259,00  incl. BTW

HUSQVARNA 576 XP

Onze meest geavanceerde zaag die voldoet aan alle eisen voor professioneel gebruik. De ergonomische vormgegeven handvatten zorgen voor minder vermoeiend werk. Smart Start® zorgt voor eenvoudig starten van de machine en Air Injection zorgt ervoor dat de zaag langer en sterker blijft werken. Ook verkrijgbaar met handgreepverwarming.
Cilinder inhoud 73.5 cm³
Uitgangsvermogen 4.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 80 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 6.6 kg
€ 1.315,00  incl. BTW

HUSQVARNA 390 XP

Een moderne grote XP zaag met een hoog vermogen ontwikkeld met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen. Deze zaag heeft de klassieke Husqvarna eigenschappen, zoals veel vermogen en een krachtige motor en anti-trillings demping. Perfecte ergonomie en comfort maken deze zaag, ondanks zijn grootte en power, gemakkelijk in gebruik. Een perfecte zaag voor het werken met langere zaagbladen. Ook verkrijgbaar met handvatverwarming.
Cilinder inhoud 87.9 cm³
Uitgangsvermogen 4.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 70 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 7.1 kg
€ 1.389,00  incl. BTW

HUSQVARNA 395 XP

Een geavanceerde grote XP® zaag, ontwikkeld voor de zwaarste bosbouw werkzaamheden. Een perfecte zaag om in hardere houtsoorten te werken met langere bladen. Deze zaag heeft de klassieke Husqvarna XP® kenmerken zoals een hoog vermogen / gewichtsverhouding, een sterke hoogtoerige motor met verbeterde cilinder en antivibratie carburateur. Ook verkrijgbaar met handvatverwarming.
Cilinder inhoud 93.6 cm³
Uitgangsvermogen 4.9 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 90 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 7.9 kg
€ 1.489,00  incl. BTW

HUSQVARNA 3120 XP

Onze grootste zaag is een van de meest krachtige zagen ter wereld, gemaakt voor professioneel kapwerk met de moeilijkste afmetingen. Zoals alle Husqvarnazagen heeft de 3120XP een superieure vermogen/gewichtsverhouding. Met Smart Start® en goed ontwikkelde trillingsdempingselementen en ergonomie is deze grote maat zaag zowel makkelijk te starten als te bedienen.
Cilinder inhoud 118.8 cm³
Uitgangsvermogen 6.2 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 105 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 10.4 kg
€ 1.689,00  incl. BTW

Kettingzagen voor boomverzorging

Lichtgewicht en krachtige kettingzagen met bovenhandgreep voor het snoeien, vormgeven en vellen van bomen, speciaal ontwikkeld voor professionele bosarbeiders. De lichte en goed uitgebalanceerde zaagbehuizing maakt het werken gemakkelijk, zelfs bij het beklimmen van een boom.HUSQVARNA T435

De nieuwe X-Torq kettingzaag voor de boomverzorging. Een sterke lichtgewicht kettingzaag voor het snoeien van bomen vanaf de grond of vanuit een hoogwerker. Het lage gewicht in combinatie met de goeie balans maakt het gemakkelijk om mee te werken.
Cilinder inhoud 35.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 35 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.4 kg
€ 485,00  incl. BTW

HUSQVARNA T425

Model T425 is een compacte lichtgewicht kettingzaag voor de boomverzorging. Een sterke 2-Takt motor levert veel vermogen en uitstekende zaagprestaties. Uitgerust met een brandstof opvoerpomp voor gemakkelijk starten en de kettingspanner aan de zijkant.
Cilinder inhoud 25.4 cm³
Uitgangsvermogen 0.96 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 25 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3 kg
€ 519,00  incl. BTW


HUSQVARNA T540 XP

Husqvarna T540 XP is ontworpen voor het high-end tophandle zaagsegment, gericht op professionele klanten zoals de experts in boomonderhoud, hoveniers, tuinaannemers en nutsdiensten, die uitstekende prestaties nodig hebben in combinatie met de beste ergonomie.
Cilinder inhoud 37.7 cm³
Uitgangsvermogen 1.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.9 kg
€ 815,00  incl. BTW

Andere kettingzagen


HUSQVARNA 435

Tweede generatie lichtgewicht en efficiënte allround zaag, ideaal voor degene die een kettingzaag zoeken die uitzonderlijk eenvoudig te starten en te bedienen is. Start gemakkelijk met SmartStart, brandstof opvoerpomp en een stop knop die zorgt voor automatische stop returnschakelaar. 
Cilinder inhoud 40.9 cm³
Uitgangsvermogen 1.6 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.2 kg
€ 399,00  incl. BTW


HUSQVARNA 440

Tweede generatie lichtgewicht en efficiënte allround zaag, ideaal voor degene die een kettingzaag zoeken die uitzonderlijk eenvoudig te starten en te bedienen is. Start gemakkelijk met SmartStart, brandstof opvoerpomp en een stop knop die zorgt voor automatische stop returnschakelaar. (AUTO RETURN) Handige gereedschapsloze kettingspanner.
Cilinder inhoud 40.9 cm³
Uitgangsvermogen 1.8 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 45 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.5 kg
€ 499,00  incl. BTW

HUSQVARNA 445

Nieuwe krachtige allround zaag geschikt voor degene die professionele kwaliteiten in een zaag kunnen waarderen. Een AUTO RETURN stop knop en een zichtbaar brandstof niveau zorgen voor een eenvoudige bediening van de zaag. Uitgevoerd met Smart Start® en een brandstof opvoerpomp: dit zorgt elke keer voor een probleemloze start van de machine.
Cilinder inhoud 45.7 cm³
Uitgangsvermogen 2.1 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 4.9 kg
€ 569,00  incl. BTW


HUSQVARNA 439

Bijzonder lichte, compacte en handige kettingzaag voor de boeren en veeleisende consumenten die een zaag voor lichtere zaagwerkzaamheden nodig hebben. Smart Start®, brandstofpomp en Auto return stopschakelaar om gemakkelijker te starten.
Cilinder inhoud 35.2 cm³
Uitgangsvermogen 1.5 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 40 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 3.92 kg
€ 515,00 incl. BTW


HUSQVARNA 450 e-series

Tweede generatie krachtige allround zaag voor mensen die professionele kwaliteit waarderen in een zaag. Eenvoudig te starten met trekkoord, voorzien van slankere body en flip-up tankdop. Auto return stopschakelaar, gereedschapsloze kettingspanner en zichtbaar brandstof niveau maakt de zaag prettig in gebruik. Uitgerust met Smart Start® en brandstofpomp om elke keer goed te starten.
Cilinder inhoud 50.2 cm³
Uitgangsvermogen 2.4 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.1 kg
€ 719,00  incl. BTW

HUSQVARNA 455 Rancher

De 455 series Rancher is een perfecte zaag voor mensen met een tuin en mensen die af en toe een zeer krachtige zaag nodig hebben die voor allerlei zaagklussen inzetbaar is. Het combineert de beste specificaties van de voorganger (Husqvarna 55) met de nieuwste technologien en ergonomie.
Cilinder inhoud 55.5 cm³
Uitgangsvermogen 2.6 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 50 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.8 kg 
€ 639,00  incl. BTW


HUSQVARNA 460 Rancher

Robuuste allround zaag, ideaal voor veeleisende zaagklussen waarbij meer vermogen en een langer zaagblad nodig zijn. Uitgevoerd met eenX-Torq® motor met een hoog koppel en een breed toerental. De zaagbody is ergonomisch ontworpen hierdoor is de zaag prima en eenvoudig te bedienen. Inclusief Smart Start®, Air Injection, LowVib® en een gecombineerde choke/stop knop.
Cilinder inhoud 60.3 cm³
Uitgangsvermogen 2.7 kW
Aanbevolen zwaardlengte, min-max 60 cm
Gewicht (excl. Snoei-uitrusting) 5.8 kg
€ 839,00  incl. BTW